1. Etusivu
  2. | Verkkolehti

Konttiviesti 2014

01.01.2014

Pääkirjoitus

Vuosi 2013 on vierähtänyt ja ollut muutoksia täynnä. Loppuvuodesta muutimme uusiin tiloihin Helsingin Vuosaareen lähelle konttivarastoamme. Toimistomme sijaitsee Vuosaaren satamassa samassa rakennuksessa kuin konttivarikko MCY Helsinki. Teemme erityisesti konttien varustelussa ja modifioinnissa yhteistyötä MCY:n kanssa.

Tammikuussa 2014 järjestimme muuton kunniaksi tupaantuliaiset ja toimitusjohtajamme syntymäpäiväjuhlat, joissa vieraili yli 80 ihmistä. Tarjolla oli muun muassa tapaksia, kahvi- ja viinitasting sekä haitarimusiikkia.

Meille on jälleen myönnetty uusi korkein luottoluokitus. Suomen Asiakastieto on myöntänyt Finncontainersille Suomen Vahvimmat 2007 - 2013 Platina -erikoissertifikaatin merkkinä siitä, että olemme luotettava yhteistyökumppani. Se on myös todiste yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.


Olemme myös mukana Nelosella tuotetussa MasterChef Suomi -ohjelman tuotannossa. Syyskesällä 2013 kuvatussa ohjelmassa käytettiin erilaisia kontteja monipuolisesti ja kekseliäästi. Studiolle kontteja tuotiin sisälle halliin aputiloiksi. Maailman suurin "mysteerilaatikko" avattiin kilpailijoille näyttävästi Narinkkatorilla ja se oli tehty sivuovelliseen konttiimme.


Konttien erilaiset varusteluratkaisut onnistuvat helposti nykyisessä toimipisteessämme sijaitsevassa varusteluhallissa. Varustelemme melkeinpä mitä tahansa mitä konttiin tai kontista keksitään tehdä. Finncontainers on tänä vuonna vahvasti mukana konttisäädösten valmistelussa ja uusien konttituotteiden kehittelyssä. Myös sosiaaliseen mediaan tullaan panostamaan, koska haluamme edelleen olla edelläkävijä myös markkinoinnissa. Onhan verkkokauppammekin perustettu jo viime vuosituhannella. 

Kuten aiemmin, julkaisemme verkkolehteä pitkin vuotta artikkeli kerrallaan. Toivotan mukavia lukuhetkiä konttien parissa!  

Rebecca Reinikkala

Rebecca Reinikkala edustaa perheyhtiö Finncontainersissa toista sukupolvea. Hän on yrityksen palveluksessa tradenomiopintojensa ohella ja toimii hallinnon assistenttina.