1. Etusivu
  2. | Verkkolehti

Konttiviesti 2016

01.01.2016

Pääkirjoitus 

Finncontainers täyttää tämän vuoden marraskuussa 20 vuotta. Juhlavuosi päräytettiin käytiin vauhdilla. Teimme pampfletti-muotoisen juhlakirjan, joka julkaistiin helmikuussa ja sitä painettiin huikeat 1500 kappaletta. Kirjaa on jaettu runsaasti alamme seminaareissa ja muissa tapahtumissa. Kirjasta julkaistiin keväällä digiversio.

Juhlimme Finncontainersin 20-vuotismerkkipäivää tänään 8.11.2016 työn ja kakkukahvien merkeissä. Tarkoituksena on juhlistaa yrityksen 20-vuotista taivalta koko vuoden ja siksi varsinainen vuosijuhla on suunnitteilla ensi vuoden puolelle.   

Konttiala on muuttunut 20 vuodessa huimasti. Alunperin merirahdissa käytetyt teräskontit ovat saavuttaneet jalansijan varastoina ja muissa käyttötarkoituksissa myös maissa. Tänä päivänä kontteja varustellaan mitä erikoisimpiin uusiin tehtäviin. Käytettyjen konttien uudelleenkäyttö toiseen tarkoitukseen onkin mitä suurimmassa määrin kierrätystaloutta. Tätä olemme tehneet jo ennen kuin koko sana keksittiin. Monessa muussakin asiassa, kuten sähköisessä taloushallinnossa, olemme olleet uranuurtajia. Näistä aiheista voi lukea lisää kirjastamme "Konttien kanssa", jota voi tilata ilmaiseksi verkkokaupastamme tai lukea sen kätevästi digimuodossa.

Yrittäjyys on merkinnyt minulle henkilökohtaista vapautta ja vastuunottoa omasta, perheeni ja myöhemmin myös työntekijöiden elämästä. Vuodet ovat olleet suosiollisia ja olen hyvin kiitollinen ja onnellinen siitä, että olemme menestyneet tällä kilpailulla alalla. Toivon samaa kaikille kanssayrittäjilleni: onnea ja menestystä! Suomi elää yrittäjyydestä ja olemme hyvää vauhtia menossa kohti yrittäjyysyhteiskuntaa, ja siinä yhteiskunnassa yrittäjyyden arvostus on kohdallaan.   

Yrityksellemme tärkeimpiä sidosryhmiä ovat asiakkaat ja heitä me palvelemme niin hyvin kuin pitkällä kokemuksellamme vain voimme. Haemme aina parhaan mahdollisen kontti- ja kuljetusratkaisun. Tämä on menestyksemme salaisuus - ja siitä pidämme jatkossakin kiinni.


Sarianne Reinikkala  - yrittäjyyttä 20 vuotta!