1. Etusivu
  2. | Verkkolehti

Muutto Vuosaaren satama-alueelle

31.01.2014

Finncontainers muutti Vuosaareen lähelle konttivarastoaan

Loppuvuodesta 2013 muutimme uusiin tiloihin Helsingin Vuosaareen lähelle konttivarastoamme. Uusi osoitteemme on Satamakaari 27,  00980 Helsinki.

Toimistomme sijaitsee samassa rakennuksessa kuin MCY Helsinki. Konttivarikko ja rakennus sijaitsevat lähellä Pauligin tehdasta Vuosaaren satama-alueen länsipuolella. Varikkoalueen tunnistaa suurista konttipinoista ja MCY - Finncontainers -valokylteistä. Sijaitsemme sataman ISPS-alueen sisäpuolella ja jalankulku rakennukseen tapahtuu vartioidusta portista, ovikelloa soittamalla. Pysäköintipaikkoja löytyy rakennuksen läheltä kadun viereltä.

13. tammikuuta 2014 järjestimme muuton kunniaksi tupaantuliaiset ja yrittäjä Sarianne Reinikkalan syntymäpäiväjuhlat. Merkkipäivää ja tupaantuliaisia oli juhlistamassa yli 80 ihmistä eri aloilta ja organisaatiosta. Juhlat pidettiin toimistotiloissa kahdessa eri kerroksessa. Tarjolla oli muun muassa tapaksia ja erilliset viini- ja kahvitastingit. Juhlissa oli valokuvauspiste, jossa otettiin kuvia vieraiden kanssa. Jokaiselle lähetettiin juhlien jälkeen uniikki kiitoskortti.

Haitaria oli juhlissa soittamassa syntymäpäiväsankarin pikkuserkku Petri Ikkelä. Hän on yksi Suomen harmonikkamusiikin merkittävimpiä artisteja ja toimii nykyisin freelancer-muusikkona, musiikin opettajana, sovittajana, säveltäjänä sekä kapellimestarina. Finncontainersin kotiuduttua Vuosaareen, koko yrityksen henkilökunta on yhdessä yhteistyökumppanien kanssa valmiita palvelemaan asiakkaita yhä monipuolisemmin ja paremmin.