1. Etusivu
  2. | Verkkolehti

Konttiviesti 2012

01.01.2012

Finncontainersin vuoden 2012 verkkolehti

Pääkirjoitus

Pienen tauon jälkeen uusi verkkolehtemme on jälleen syntymässä. Teemme lehteä muutama artikkeli kerrallaan ja julkaisemme ne heti. Lehden jutut kirjoittaa uusi kesätoimittajamme, myyntiassistentti Rebecca Reinikkala. Hän jatkaa työtään konttien vuokrauksessa ja myynnissä pitkälle syksyyn ja hänestä kerrotaan lisää tämän lehden henkilöhaastattelussa.     

Finncontainers muutti vuoden 2011 kesällä Helsingin Pasilaan. Tämä on hyvä sijainti myyntiyhtiöllemme. Pasilaan on helppo tulla ja henkilökuntamme pääsee helposti konttien luokse satamaan. Olemme viihtyneet uusissa toimitiloissamme hyvin.   

Yhteenvetona viime vuodesta voidaan todeta, että se oli alamme kaikkien aikojen haastavin. Alkuvuonna oli kova pula myytävistä konteista. Tämä aiheutti konttien hinnan nousua pitkin vuotta. Hinnat olivat pahimmillaan 30 prosenttia korkeammat kuin edellisenä vuonna. Onnistuimme kuitenkin haasteista huolimatta pitämään konttimyyntimme toimitusmäärät asiakkaille samoina. Tämä kuluva vuosi on jo paljon helpompi ja konttien hinnatkin ovat laskeneet pahimmasta huipustaan.  

Konttien moninainen käyttö lisääntyy jatkuvasti. Kontteja käytetään vientiprojektien ja varastoinnin lisäksi mitä erilaisimpiin tarkoituksiin. Konttien varustelu on lisääntynyt huimasti ja konttien vuokraus on kasvanut siksi, että käytettyjen konttien myyntihinnat ovat olleet korkealla. Uudet varasto- ja merikontit ovat tehneet hyvin kauppansa. Varastostamme löytyy edullisesti sekä isot että pienet uudet kontit. 

Yrityksemme täytti viime vuonna 15 vuotta ja samalla teimme yrityksemme suurimman, reilusti yli 3 miljoonan liikevaihdon. Kuulumme myös Suomen vahvimmat 2007 - 2011 yrityksiin. Vuosipäivää juhlimme työn merkeissä.      

Toivotan kaikki tervetulleeksi lukemaan uutta verkkolehteämme ja samalla toivotan hyvää kesää alkukesän sateista huolimatta. Toivotaan, että elokuu on lämmin ja aurinkoinen. Silloin minäkin pääsen käväisemään lomalla.

Sarianne Reinikkala
yrittäjä, toimitusjohtaja