1. Etusivu
  2. | Verkkolehti

Konttiviesti 2013

01.01.2013

Pääkirjoitus

Yhteenvetona viime vuoden toiminnastamme voin todeta, että vuosi oli hyvin työntäyteinen. Onneksi saimme vuoden 2013 alussa tiimiimme uuden tai oikeastaan vanhan jäsenen, asiakkuusjohtaja Tommi Uposen. Hän on aiemmin toiminut Finncontainersissa myyntijohtajana ja palasi muutaman vuoden poissolon jälkeen takaisin yritykseemme. Olemme tästä kaikki hyvin iloisia. Verkkolehdessä on hänen haastattelunsa.

Viime vuonna käytettyjen konttien hinnat alkoivat laskea ja ovat tulleet noin 20-30 prosenttia alaspäin toissa vuotisesta huipputasostaan. Käytetyt merikontit ovat jälleen edullisia varastoja ja teollisuuden vientipakkauksia.    

Kontteja käytetään mitä erilaisimpiin tarkoituksiin. Viime vuoden lopulla aloitimme Aalto-yliopiston opiskelijoiden kanssa mielenkiintoisen konttiprojektin. Siinä merikonttiin tehdään ns. pop up -lepotila, jossa voi levähtää kesken päivää ja ottaa vaikka päiväunet. Voit lukea tästä Päiväunen Paikka -konseptista ja yhteistyöstämme tästä lehdestä. Päiväunikontti esitellään The Tall Ships Races -tapahtumassa Helsingissä heinäkuun loppupuolella. Myös muita mukavia sponsoriprojekteja on vuoden mittaan tiedossa.  

Varastossamme on nyt runsaasti kontteja nopeisiinkiin toimituksiin. Kesällä asiakkaat arvostavat sitä, että palvelua ja kontteja ei tarvitse odotella. Toimistomme avoinna normaalisti koko kesän.  

Lopuksi voin ilokseni todeta, että kuulumme Asiakastiedon Suomen vahvimmat -yrityksiin ja Bisnoden AAA 2013-yrityksiin, joihin kuuluu suomalaisista yrityksistä 3,8 prosenttia. Tämä antaa sitä taloudellista toimintavarmuutta, jota erityisesti suurasiakkaamme meiltä odottavat.  

Teemme uutta verkkolehteämme muutama artikkeli kerrallaan ja julkaisemme ne heti. Toivotan kaikki tervetulleeksi konttimaailmaan ja lukemaan järjestyksessään viidettä verkkolehteämme.

Nähdään Tall Ships Races -tapahtumassa heinäkuussa!

 

Sarianne Reinikkala
toimitusjohtaja, yrittäjä