1. Etusivu
  2. | Verkkolehti

Sarianne Reinikkala Helsingin Yrittäjien puheenjohtajaksi

01.11.2015

  

Helsingin Yrittäjien syyskokous valitsi järjestölle uuden hallituksen ja puheenjohtajan. Puheenjohtajaksi valittiin uutena Sarianne Reinikkala

Puheenjohtajan valinta tehtiin äänestyksellä ja ehdokkaat olivat Sarianne Reinikkala, 38 ääntä ja Esko Leppäkorpi, 19 ääntä. Reinikkala kiitti syyskokouksen osallistujia sekä jäsenistöä saamastaan luottamuksesta. Reinikkala on Suomen Yrittäjien hallituksen jäsen ja yrittäjäjärjestössä hän on toiminut vuodesta 2004.

- Katse tulevaisuudessa ja yrittäjyyden lippu korkealla. Jo kymmenen vuotta sitten puhuin yrittäjyysyhteiskunnasta ja puhun edelleen. Yrittäjyyden eri muodot ovat yhä lähempänä kaikkea työntekoa, kun siirrymme digitalouteen. Digitalisaatio ja keikkatalous uusine yritystoiminnan muotoineen muokkaavat koko Suomen elinkeinorakennetta. On hienoa olla sitä rakentamassa, Reinikkala summasi tunnelmiaan.

- Olen iloinen myös siitä, että pian 80 vuotta täyttävän yhdistyksen lasikatto on rikottu, kun puheenjohtajaksi valittiin nainen.

Suomen Yrittäjien aluejärjestö Helsingin Yrittäjät ry koostuu yhdeksästä paikallisyhdistyksestä Helsingin alueella. Suomen Yrittäjät on 115 000 jäsenellään Suomen suurin elinkeinojärjestö. Helsingin Yrittäjiin kuuluu 6000 jäsentä.