1. Etusivu
  2. | Verkkolehti

Finncontainers yhteistyössä eBike Shackin kanssa

01.05.2015

Lasiovinen kontti toimii kesän ajan pyörävuokraamona.

Helsinki eBike Shack on sähköavusteisia pyöriä vuokraava matkailualan sesonkiyritys Helsingissä. Finncontainers vuokrasi yritykselle lasisen 20’-jalkaisen näyttelykontin pyörävuokraamoksi. Tätä konttia on mahdollista vuokrata mitä erilaisimpiin käyttötarkoituksiin, kuten promootioihin tai yritystoiminnan pyörittämiseen.

eBike Shack sijaitsee Erottajanaukiolla Helsingin keskustassa. Yritys tarjoaa matkailijoille ekologisen tavan tutustua Helsinkiin. Sähköavusteinen pyöräily sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille ja tekee pitkistäkin matkoista nautinnollisia ilman hikoilua. Sähköavusteisen pyörän avulla asiakas pystyy näkemään ja kokemaan Helsingin tunnetuimmat nähtävyydet helposti, nopeasti ja tehokkaasti yhden päivän aikana. Sähköpyörien sesonki kestää kesäkuun alusta syyskuun loppuun.

Asiakas voi joko itsenäisesti valita pyöräilemänsä reitin tai valita jonkin valmiiksi suunnitelluista reittivaihtoehdoista. Pyörän vuokraan sisältyy kypärä ja u-lukko. Helsingissä ei ole aikaisemmin vuokrattu sähköavusteisia pyöriä, eikä myöskään muualla Suomessa laajassa mittakaavassa. Yritys vuokraa 10 kappaletta Hollannissa valmistettua Batavus Torino E‐GO sähköavusteista pyörää.

Finncontainers suosittelee kokeilemaan sähköavusteista pyöräilyä!

Lähde: http://ebikeshackhelsinki.com/fi/

https://www.facebook.com/ebikeshackhelsinki