Valittu määrä ylitti varastosaldon

 1. Kontti.fi
 2. | Yritys

Tietoa yrityksestä

Finncontainers on vuonna 1996 perustettu kotimainen perheyritys, jonka logistiikkapalveluihin kuuluvat uusien ja käytettyjen konttien myynti, vuokraus, varustelu sekä kuljetusjärjestelyt Suomessa. Päätoimipaikka on Vuosaaren satamassa Helsingissä, jossa on konttivarikko ja varusteluhalli. Muut konttivarastot sijaitsevat eri puolilla Suomea. Finncontainers Kontti.fi -verkkokauppa sai Avainlippu-merkin vuonna 2023.

Konttiasiantuntija

Finncontainersin asiantuntemus on lähtöisin 1980-luvulta, jolloin teräskonttien käyttö varastoina ja merikonttien yhdensuuntaisina vientipakkauksina yleistyi Suomessa. Yrityksen pääomistaja Sarianne Reinikkala jättäytyi nuorena Kelan työntutkijan virasta ja on ollut logistiikka-alalla jo yli 30 vuotta. Pitkästä urasta on kehkeytynyt kansainvälisen konttialan menestystarina. Reinikkala on ollut mukana asiantuntijana konttialan kansainvälisillä foorumeilla sekä Suomen konttilainsäädännössä. Liiketalouden tradenomiksi opiskellut tytär Rebecca Reinikkala on työskennellyt yrityksessä vakinaisesti vuodesta 2016. Yrityksessä on meneillään sukupolven vaihdos: laaja konttialan kansainvälinen asiantuntemus siirtyy yrityksen sisässä sukupolvelta toiselle.

Yrittäjyys

Sarianne Reinikkala on yrittäjyyden ja viennin edistäjä. Hän on Helsingin Yrittäjien aluejärjestön ensimmäinen naispuheenjohtaja vuosina 2016 - 2017, jolloin hän perusti Suomeen ensimmäisen kansainvälisten ja kansainvälistyvien yrittäjien HEI Network (Helsinki Entrepreneurs International) -verkoston. Reinikkalan työ suomalaisen yrittäjyyden puolesta jatkuu edelleen.

Reinikkaloiden perheyrittäjyyden juuret ulottuvat kauas 1900-luvun alkuun, jolloin sisarusten isoisoisä omisti yhtiökumppaneidensa kanssa saippuatehtaat Helsingissä ja Salossa. Isoisä Paavo Turja toimi mm. juristina omassa yrityksessään. Lisää perheestä.

Verkostot ja luottamustoimet

Konttiasiantuntijalla on laaja alihankinta- ja yhteistyöverkosto, joka kattaa konttien toimittamisen koko palveluketjun. Yritys osallistuu aktiivisesti alansa kehittämiseen ja toimii myös kouluttajana.

Jäsenyydet 2023

 • Suomen Vesitiet ry
 • Helsingin seudun kauppakamari
 • WISTA Finland
 • Suomen Yrittäjät
 • Mikro- ja yksinyrittäjät
 • HEI Network

Luottamustoimet 2023

 • Helsingin seudun kauppakamarin valtuuskunta
 • Helsingin seudun kauppakamarin satama- ja logistiikkavaliokunta
 • TRAFI - laivausalan työryhmä


Taloudellinen vakaus

Finncontainers on taloudellisesti vakaa yritys ja kuuluu Suomen Asiakastiedon "Suomen Vahvimmat Platina 2007-2022 ja Bisnoden Lowest Credit Risk -yrityksiin.

Yhteydenottopyyntö Tarjouspyyntö