Valittu määrä ylitti varastosaldon

 1. Kontti.fi
 2. | Tietoa yrityksestä

Yritys

Finncontainers on vuonna 1996 perustettu perheyritys, jonka logistiikkapalveluihin kuuluvat uusien ja käytettyjen konttien myynti, vuokraus, varustelu sekä kuljetusjärjestelyt Suomessa. Päätoimipaikka on Vuosaaren satamassa Helsingissä, jossa on konttivarikko ja varusteluhalli. Muut konttivarastot sijaisevat eri puolilla Suomea.

Konttiasiantuntija  

Finncontainersin asiantuntemus on lähtöisin 1980-luvulta, jolloin teräskonttien käyttö varastoina ja merikonttien yhdensuuntaisina vientipakkauksina yleistyi Suomessa. Yrityksen omistaja Sarianne Reinikkala jättäytyi nuorena Kelan virkamiesurasta, ja hän on ollut  logistiikka-alalla konttien parissa jo 30 vuotta. Pitkästä urasta on syntynyt kansainvälisen konttialan asiantuntemus.   

Liiketalouden tradenomiksi opiskellut tytär Rebecca Reinikkala on työskennellyt yrityksessä vakinaisesti vuodesta 2016. Konttikouluja Suomessa ei ole ja alan asiantuntemus siirtyy yrityksen sisässä sukupolvelta toiselle. 

 

Yrittäjyys 

Sarianne Reinikkala on yrittäjyyden ja viennin edistäjä. Hän on Helsingin Yrittäjien aluejärjestön ensimmäinen naispuheenjohtaja vuosina 2016 - 2017, jolloin hän perusti Suomeen ensimmäisen  kansainvälisten ja kansainvälistyvien yrittäjien HEI Network (Helsinki Entrepreneurs International) -verkoston. Lisätietoja sivulta www.sariannereinikkala.com

Reinikkaloiden perheyrittäjyyden juuret ulottuvat kauas 1900-alkuun, jolloin sisarusten isoisoisä omisti yhtiökumppaneidensa kanssa saippuatehtaat Helsingissä ja Salossa. Isoisoäiti omisti ompelimon ja kampaamon Helsingin Punavuoressa. Isoisä Paavo Turja toimi mm. juristina omassa yrityksessään.   
   

Verkostot ja luottamustoimet 

Finncontainersilla on laaja alihankinta- ja yhteistyöverkosto, joka kattaa konttien toimittamisen koko palveluketjun. Yritys osallistuu aktiivisesti alansa kehittämiseen ja toimii myös kouluttajana.  

Jäsenyydet 

 • Suomen Yrittäjät
 • Helsingin Yrittäjät  
 • Helsingin seudun kauppakamari
 • WISTA Finland 
                       

Luottamustoimet

 • Helsinki Entrpreneurs International, perustajajäsen 
 • Helsingin seudun kauppakamarin valtuuskunta
 • Helsingin seudun kauppakamarin satama- ja logistiikkavaliokunta
 • TRAFI - laivausalan työryhmä


Taloudellinen vakaus            

Finncontainers on taloudellisesti vakaa yritys ja kuuluu Suomen Asiakastiedon "Suomen Vahvimmat Platina 2007-2020 ja Bisnoden Lowest Credit Risk -yrityksiin.
 

Yhteydenottopyyntö               Tarjouspyyntö