Valittu määrä ylitti varastosaldon

  1. Kontti.fi
  2. | Kansainväliset palvelut

Kansainväliset palvelumme

Kansainväliset konttipalvelumme tuovat asiakkaillemme sekä joustavuutta että kustannustehokkuutta. Mikäli tarvitset kontteja eri lokaatiossa kuin Suomessa, lähetä yhteydenottopyyntö niin selvitämme mitä voimme tarjota.

Takaisinostopalvelu

Merikonttien takaisinostopalvelu tai vuokraus tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon kansainvälisiin konttikuljetuksiin. Kontit joko ostetaan tai vuokrataan. Ostettu ns. ”Shipper Owned” -kontti lunastetaan toimestamme takaisin. Lunastushintaan vaikuttaa kontin palautuskunto sekä paikallinen hintataso. Kontteja voi myös vuokrata kauttamme ja palauttaa Suomeen.

Pyrimme löytämään asiakkaalle mahdollisimman kustannustehokkaan rahtiratkaisun. On esimerkiksi huomioitava, että varustamoiden rahtihinnat SOC-konteille ja varustamon omien konttien positiointitarve voi vaikuttaa rahtihintoihin.

Milloin on syytä harkita SOC-konttien ostoa?

Kun konteilla on pitkä lastausaika lähtömaassa tai niitä tarvitaan pitkään määränpäämaassa. Varustamoiden vuokrahinnat seisontapäiviltä ovat hyvin korkeita. Muita syitä SOC-konttien käyttöön voi olla rahtikonttien vähäisyys tai suoranainen konttipula. Kohdemaan konttipula voi tuottaa sen edun, että kontista saa hyvän hinnan määränpäässä. Rahtikustannukset voidaan saada alas käyttämällä SOC-konttia tai omaa konttia (vuokrahinta, myyntihinta vs. varustamon antama rahtihinta). Kaikki nämä vaikuttavat projektin kokonaiskustannuksiin.

KV-palvelumme sopii kaikille logistiikkaketjussa oleville yrityksille: rahdinkuljettajille sekä vientiä ja tuontia harjoittaville yrityksille.

Takaisinostopalvelu ei ole käytettävissä kaikissa maissa, joten on syytä varmistaa asiantuntijoiltamme, onko lähtö- tai kohdemaa palvelumme piirissä. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää. Helpoiten se onnistuu täyttämällä

Yhteydenottopyyntö

ja pääsemme kartoittamaan tilanteenne.