Valittu määrä ylitti varastosaldon

  1. Kontti.fi
  2. | Konttien myynti

Konttien myynti

Pitkäaikaisen kokemuksen omaavat myyntihenkilömme tarjoavat asiakkaille aina parhaan mahdollisen konttiratkaisun. Hoidamme myös merikonttien maahantuontivelvollisuudet eli niistä ei meidän asiakkaidemme tarvitse huolehtia.

Konttien kuljetukset

Järjestämme konteille tarvittaessa kuljetukset ympäri Suomen, joko vapaasti auton päällä tai alas laskettuna. Kysy kuljetushintoja myyjiltämme ja verkkokaupassa toimitusvaihtoehdot näkyvät ostoskorissa.

Konttien ostaminen helpoksi

Kontteja voi tilata ja ostaa suoraan verkkokaupastamme. Maksu tapahtuu pankkimaksulla, mobiilimaksulla tai luottokortilla. Meille voi myös soittaa, lähettää sähköpostia tai avata kotisivujen chat-ikkunan. Palvelemme asiakkaitamme kaikilla kanavilla. Lisätietoja tuotteista ja palveluistamme saa lähettämällä tarjouspyynnön tai yhteydenottopyynnön.

Soita vaikka heti --> 029 1234300.

Hyvä tietää

Konttilajeja on monia: varastokontit, merirahtikontit, toimistokontit, erikoiskontit ja kevyemmät kontit.

Erikoiskontit
Kaupassa on myytävänä yleisimmät konttityypit ja sen lisäksi toimitamme erikoiskontteja kuten high cube, open top, flat, flatrack, reefer ja thermokontit. Koska ne ovat usein tilaustavaraa, hankkimisesta kannattaa keskustella myyntihenkiöidemme kanssa.

Vientikontit
Vientikuljetuksiin hankittavissa konteissa on oltava voimassa oleva CSC-tarkastus, jolla taataan kontin käyttöturvallisuus. Osta tähän tarkoitukseen vain tarkastettuja kontteja.

Varustelut ja modifioinnit
Kontteihin voi ostaa erilaisia lisävarusteluja kuten lukkopesän asennus, vaihtolavakiskot, lisäovet ja -ikkunat. Myyjämme neuvovat mielellään, kun tarvitaan kontin modifiointia. Niitä voivat olla esim. sähköistys, eristystyöt, kontin työstäminen erikoiskontiksi tai logojen maalaus. BOS-kontteihin on saatavana runsas määrä helposti asennettavia lisävarusteita.

Tullaus
Suomeen varastoksi jäävistä sekä uusista että käytetyistä merikonteista on tehtävä tulli-ilmoitus. Finncontainers hoitaa nämä myyjän velvollisuudet. Kontin ostaminen on helppoa ja vaivatonta.

Kuljetus
Järjestämme konteille kuljetukset kotimaassa. Verkkokaupasta voi tilata kontit perille toimitettuna Helsingin alueelle. Muut toimitukset ja hinnat sovitaan erikseen.

Lisätietoja konteista ja niiden käytöstä löytyy blogistamme.

Konttiblogiin