Valittu määrä ylitti varastosaldon

  1. Kontti.fi
  2. | Konttien myynti

 Konttien myynti

 Alan pitkäaikaisen kokemuksen omaavat myyntihenkilömme tarjoavat aina asiakkaillemme parhaan mahdollisen konttiratkaisun. Hoidamme kaikki konttien maahantuontivelvollisuudet eli niistä asiakkaidemme ei tarvitse huolehtia ja samalla lupaamme, ettei jatkossakaan tule yllätyksiä.

Konttien kuljetukset

Järjestämme konteille tarvittaessa kuljetukset ympäri Suomen joko vapaasti auton päällä tai alas laskettuna. Kysy kuljetushintoja myyjiltämme. 

Konttien ostaminen

Konttien ostaminen on helppoa. Niitä voi tilata ja ostaa suoraan verkkokaupasta
Maksaa voi pankkien verkkotunnuksilla tai luottokortilla.  
Lisätietoja saa lähettämällä joko tarjouspyynnön tai yhteydenottopyynnön.  

Tiedustelut puhelimitse: 

Jari Kuosmanen p. 029 123 4335 tai 040 900 0335.
Tommi Uponen p. 029 123 4338 tai 040 900 0338.


Hyvä tietää kontin ostamisesta
 

Erikoiskontit

Kaupassa on myytävänä yleisimmät konttityypit ja sen lisäksi toimitamme erikoiskontteja kuten high cube, open top, flat, flatrack ja eristekontit. Koska ne ovat usein tilaustavaraa, hankkimisesta kannattaa keskustella myyntihenkilöstömme kanssa. Puhelin 029 123 4300.

Vientikontit

Vientikuljetuksiin hankittavissa konteissa on oltava voimassa oleva CSC-tarkastus, jolla taataan kontin käyttöturvallisuus. Osta tähän tarkoitukseen vain tarkastettuja kontteja.

Varustelut ja modifioinnit

Kontteihin voi ostaa erilaisia lisävarusteluja kuten lukkopesän asennus, vaihtolavakiskot, lisäovet ja -ikkunat. Myyjämme neuvovat mielellään, kun tarvitaan kontin modifiointia. Niitä voivat olla esim. sähköistys, eristystyöt, kontin työstäminen erikoiskontiksi tai logojen maalaus.

Tullaus

Suomeen varastoksi jäävistä sekä uusista että käytetyistä merikonteista on tehtävä tulli-ilmoitus. Finncontainers hoitaa nämä myyjän velvollisuudet. Kontin ostaminen on helppoa ja vaivatonta.

Kuljetus

Järjestämme konteille kuljetukset kotimaassa. Verkkokaupasta voi tilata kontit perille toimitettuna Helsingin alueelle. Muut toimitukset ja hinnat sovitaan erikseen.

Lisätietoja konteista ja niiden käytöstä: www.konttiblogi.fi