Valittu määrä ylitti varastosaldon

  1. Kontti.fi
  2. | Konttien myynti

Konttien myynti

Alan pitkäaikaisen kokemuksen omaavat myyntihenkilömme tarjoavat asiakkaillemme parhaan mahdollisen konttiratkaisun. Hoidamme myös merikonttien maahantuontivelvollisuudet eli niistä meidän asiakkaidemme ei tarvitse huolehtia. 

Konttien kuljetukset

Järjestämme konteille tarvittaessa kuljetukset ympäri Suomen, joko vapaasti auton päällä tai alas laskettuna. Kysy kuljetushintoja myyjiltämme ja verkkokaupassa toimitusvaihtoehdot näkyvät ostoskorissa.  

Konttien ostaminen helpoksi

Kontteja voi tilata ja ostaa suoraan verkkokaupastamme.  Maksu tapahtuu pankin verkkotunnuksilla tai luottokortilla. Meille voi soittaa, lähettää sähköpostia tai avata kotisivujen Chat-ikkunan. Palvelemme asiakkaitamme kaikilla kanavilla. Lisätietoja saa myös lähettämällä  tarjouspyynnön tai yhteydenottopyynnön.  

Soita heti!  Tommi Uponen p. 029 123 4338 tai 040 900 0338.


Hyvä tietää 
 

Konttityyppejä ovat esimerkiksi varastokontit, rahtikontit, merirahtikontit sekä toimistokontit.

Erikoiskontit

Kaupassa on myytävänä yleisimmät konttityypit ja sen lisäksi toimitamme erikoiskontteja kuten high cube, open top, flat, flatrack ja eristekontit. Koska ne ovat usein tilaustavaraa, hankkimisesta kannattaa keskustella myyntihenkilöstömme kanssa. Puhelin 029 123 4300.

Vientikontit

Vientikuljetuksiin hankittavissa konteissa on oltava voimassa oleva CSC-tarkastus, jolla taataan kontin käyttöturvallisuus. Osta tähän tarkoitukseen vain tarkastettuja kontteja.

Varustelut ja modifioinnit

Kontteihin voi ostaa erilaisia lisävarusteluja kuten lukkopesän asennus, vaihtolavakiskot, lisäovet ja -ikkunat. Myyjämme neuvovat mielellään, kun tarvitaan kontin modifiointia. Niitä voivat olla esim. sähköistys, eristystyöt, kontin työstäminen erikoiskontiksi tai logojen maalaus.

Tullaus

Suomeen varastoksi jäävistä sekä uusista että käytetyistä merikonteista on tehtävä tulli-ilmoitus. Finncontainers hoitaa nämä myyjän velvollisuudet. Kontin ostaminen on helppoa ja vaivatonta.

Kuljetus

Järjestämme konteille kuljetukset kotimaassa. Verkkokaupasta voi tilata kontit perille toimitettuna Helsingin alueelle. Muut toimitukset ja hinnat sovitaan erikseen.

Lisätietoja konteista ja niiden käytöstä: www.konttiblogi.fi