Valittu määrä ylitti varastosaldon

  1. Kontti.fi
  2. | SOC-kontit projektivientiin

SOC-kontit projektivientiin
(SOC = Shipper Owned Container)

Käytetyt kontit soveltuvat projektivientiin. Niitä käyttävät monet suomalaiset vientiä harjoittavat suur- ja pienyritykset. Rahtikonttien käyttäminen on helppo tapa kuljettaa valmistuotteita ja raaka-aineita.

Käytettyjä ja tarkastettuja merirahtikontteja voidaan hyödyntää vientiprojekteissa muun muassa siten, että kontit jäävät määränpäähän vientitavaroiden väliaikaiseksi säilytystilaksi. Leasingyhtiöiden ja varustamon kontit tulee yleensä palauttaa jo muutaman päivän sisällä saapumisesta tai konttivuokrat nousevat oleellisesti.

Konttien ostohinta voidaan helposti sisällyttää tuotehintoihin ja tarvittaessa vastaanottaja-asiakas voi myydä kontit edelleen.

Tuotteistetut kontit

Yksi tapa käyttää konttia on sisällyttää tuote itse konttiin. Näissä varusteluissa käytetään usein uusia kontteja. Tällaisia tuotteita ovat mm. laboratoriokontit, varavoimakontit, omatoimivarastot ja uusimpana 3D-tulostinkontit: tulosta varaosat paikan päällä. Kontin käyttö tällaisessa tarkoituksessa tekee tuotteesta edullisemman rakentaa ja kuljettaa.

Joissakin tapauksissa SOC-kontit eli "shipper owned containers" tulevat edullisemmaksi kuljettaa kuin varustamolta vuokratut kontit. SOC-rahdin hinta kannattaa aina tarkistaa, kun valitsee kuljetusmuotoa.

Lisätietoja: asiakkuusjohtaja Tommi Uponen p. 029 1234 338 tai 040 900 0338

Verkkokauppaan