Valittu määrä ylitti varastosaldon

  1. Kontti.fi
  2. | SOC-kontit projektivientiin

SOC-kontit projektivientiin
(SOC = Shipper Owned Container)

Käytetyt kontit soveltuvat projektivientiin. Niitä käyttävät monet suomalaiset vientiä harjoittavat suur- ja pienyritykset. Rahtikonttien käyttäminen on helppo tapa kuljettaa valmistuotteita ja raaka-aineita.

Käytettyjä ja tarkastettuja merirahtikontteja voidaan hyödyntää vientiprojekteissa muun muassa siten, että kontit jäävät määränpäähän asiakkaalle vientitavaroiden väliaikaiseksi säilytystilaksi. Leasingyhtiöiden ja varustamon kontit tulee yleensä palauttaa jo muutaman päivän sisällä saapumisesta tai konttivuokrat nousevat oleellisesti. Konttien ostohinta voidaan sisällyttää tuotehintoihin ja tarvittaessa asiakas voi myydä kontit edelleen.

Tuotteistetut kontit

Yksi tapa käyttää konttia on sisällyttää tuote itse konttiin. Näissä varusteluissa käytetään useimmiten uusia kontteja. Tällaisia tuotteita ovat mm. laitetilat, laboratoriokontit, varavoimakontit, akkukontit, omatoimivarastot ja vaikkapa 3D-tulostinkontit: tulosta varaosat paikan päällä. Kontin käyttö tällaisessa tarkoituksessa tekee tuotteesta edullisemman rakentaa ja kuljettaa.

Joissakin tapauksissa SOC-kontti eli "shipper owned container" tulee edullisemmaksi kuljettaa kuin varustamolta vuokratut kontit. SOC-rahdin hinta kannattaa aina tarkistaa, kun valitsee kuljetusmuotoa.

Kysy lisätietoja soittamalla: 029 123 4300

Verkkokauppaan