Valittu määrä ylitti varastosaldon

  1. Kontti.fi
  2. | Palvelut

Palveluajatus  

Ystävällisesti ja tehokkaasti

Periaatteenamme on asiakkaan ystävällinen ja tehokas palveleminen. Asiakkaita palvellaan kaikkina vuorokauden aikoina. Kontit on ostettavissa helposti verkkokaupasta ja lisätuotekuvien ja tarjousten lähettäminen tapahtuu sähköpostilla. Tarvittaessa kontit esitellään konttivarikoilla. Myyntitoimistomme sijaitsee Helsingissä Vuosaaren satamassa ja kontit eri satamissa.

Verkkokauppa palvelee 24/7 ja chat arkisin klo 8-17 

Palvelumme monimuotoisuutta lisää kontti.fi -verkkokauppa, joka on toiminut vuodesta 1999 lähtien. Kaupassa on myynnissä yleisimmät konttityypit sekä lisätuotteita. Mikäli kaupasta ei löydy sopivaa konttia tai kaipaa lisätietoja, voi kyselyn lähettää suoraan tuotetiedoista. Verkkokaupan maksu tapahtuu kotimaisella Checkpointilla ja se sisältää kaikkien pankkien verkkomaksut. Voimme myös tehdä laskun erikseen. Kotisivujen chat-ikkuna on auki toimistoaikana ja palvelee heti. Ota yhteyttä!   

Varastot eri satamissa - kontit hyväkuntoisina ja tullattuina! 

Konttivarastomme sijaitsevat suurimmissa satamakaupungeissa, joista pystymme toimittamaan kontin asiakkaalle jopa muutaman tunnin kuluessa tilauksesta. Kontteja on mahdollista käydä katsomassa ennen ostamista. Mikäli kontteja käytetään meriliikenteessä, varmistamme että kontin CSC-tarkastus on voimassa. Kaikki Suomeen jäävät kontit myymme tullattuina.  

Modernia toimintaa

Modernit tietotekniset ratkaisut tukevat työmme tehokkuutta ja parantavat asiakaspalveluamme. Lähetämme tarjoukset sähköisesti ja tarvittaessa valokuvien kera. Käytämme ohjelmistojamme myös etänä ja voimme siten toimia paikkaan ja aikaan katsomatta. Viestintä satamavarikoille ja kuljetusliikkeille tapahtuu pääasiassa sähköisesti. Teemme konteista myös kohtuuhintaisia 3D-kuvia ja videoita. 

Konttien myynti

Myymme uusia ja käytettyjä kontteja moneen eri tarkoitukseen. Konttityyppejä ovat esimerkiksi varastokontit, rahtikontit, merirahtikontit sekä toimistokontit. Varastomme sijaisevat pääosin satamakaupungeissa, joista toimitamme kontit asiakkaille. 

Tarjoamme asiakkaallemme parhaan mahdollisen konttiratkaisun ja asiakkaidemme ei myöskään tarvitse huolehtia konttien maahantuontivelvollisuuksista kuten tullin arvonlisäverosta ja tulli-ilmoituksesta.  Järjestämme konteille tarvittaessa kuljetukset ympäri Suomen.  >>  Verkkokaupan tuotteet

Konttien vuokraus 

Vuokraamalla saa nopeasti paikalle konttiyksikön. Vuokrakalustomme on siistiä ja valikoima on suuri eri kokoisista peruskontista ikkunallisiin näyttelykontteihin. Järjestämme tarvittaessa kuljetukset.  >> Vuokrakalusto

Konttien varustelu 

Kontteja varustellaan ja modifioidaan tänä päivänä mitä erilaisimpiin tarkoituksiin. Yhdessä teemme suunnitelmat mikä vastaa parhaiten asiakkaan tarvetta. Meillä on yhteistyökumppaneidemme kanssa Vuosaaren satamassa hyvä asiantuntemus ja pitkä kokemus konttien varustelusta. Konttivarusteluissa suosimme suomalaista työtä  -> Varustelut  

Haluatko lisätietoja? Do you want more information? 
We serve in Finnish, Swedish and English.

>> Puh/Tel  029 123 4300 (päivystys 029 123 4338)
>> Ostoksille
>> Täytä tarjouspyyntö