Valittu määrä ylitti varastosaldon

  1. Etusivu
  2. | Palvelut

christopher-burns-360244-unsplash.jpg | 62kb | 768x433

 

Palveluajatus  

Ystävällisesti ja tehokkaasti

Periaatteenamme on asiakkaan ystävällinen ja tehokas palveleminen. Asiakkaita palvellaan kaikkina vuorokauden aikoina. Kirjallinen viestintä ja tuotekuvien lähettäminen tapahtuu sähköitse ja tarvittaessa kontit esitellään konttivarikoilla. Myyntitoimistomme sijaitsee Vuosaaren satamassa. 

Verkkokauppa palvelee 24/7 

Palvelumme monimuotoisuutta lisää kontti.fi -verkkokauppa, joka on ollut avoinna vuodesta 1999 lähtien. Kaupassa on myynnissä yleisimmät konttityypit sekä lisätuotteita. Mikäli kaupasta ei löydy sopivaa konttia tai kaipaa lisätietoja, voi tuotekyselyn lähettää suoraan  tuotekortilta. Verkkokaupassa maksu tapahtuu kotimaisella Checkpointilla, joka sisältää kaikkien pankkien verkkomaksut. Finncontainers voi myös laskuttaa asiakasta erikseen, jos näin sovitaan.

Varastot eri satamissa

Varastomme sijaitsevat suurimmissa satamakaupungeissa, joista pystymme toimittamaan kontin asiakkaalle jopa muutaman tunnin kuluessa tilauksesta. Kontteja on mahdollista käydä katsomassa ennen ostamista. 

Modernia toimintaa

Modernit tietotekniset ratkaisut tukevat työmme tehokkuutta ja parantavat asiakaspalveluamme. Lähetämme tarjoukset sähköisesti ja tarvittaessa valokuvien kera. Käytämme ohjelmistojamme myös etänä ja voimme siten toimia paikkaan ja aikaan katsomatta. Viestintä satamavarikoille ja kuljetusliikkeille tapahtuu pääasiallisesti sähköisesti.  

Konttien myynti

Myymme uusia ja käytettyjä kontteja moneen eri tarkoitukseen. Varastomme sijaisevat pääosin satamakaupungeissa, joista toimitamme kontit asiakkaille. 

Tarjoamme asiakkaallemme parhaan mahdollisen konttiratkaisun ja asiakkaidemme ei myöskään tarvitse huolehtia konttien maahantuontivelvollisuuksista kuten tullin arvonlisäverosta ja tulli-ilmoituksesta. 

Järjestämme konteille tarvittaessa kuljetukset ympäri Suomen.  >>  Verkkokaupan tuotteet

Konttien vuokraus 

Vuokraamalla saa nopeasti paikalle konttiyksikön. Vuokrakalustomme on sinistä, valkoista ja siistiä. Järjestämme tarvittaessa kuljetukset.  >> Vuokrakalusto .

Konttien varustelu 

Kontteja varustellaan ja modifioidaan tänä päivänä mitä erilaisimpiin tarkoituksiin. Yhdessä teemme suunnitelmat mikä vastaa parhaiten asiakkaan tarvetta. Meillä on yhteistyökumppaneidemme kanssa Vuosaaren satamassa hyvä asiantuntemus ja pitkä kokemus konttien varustelusta. >> Varustelut  

Haluatko lisätietoja?

>> Puhelin 029 123 4300 (päivystys 029 123 4338)
>> Ostoksille
>> Tarjouspyyntö