1. Etusivu
  2. | Verkkolehti

Thermokontti toimii liikuteltavana kylmävarastona

10.07.2018

Kontin lämpötilan voi säätää kylmästä lämpimään välillä - 25 - + 25 C.

Vuokrakalustossamme on 20' RC thermokontteja, joita voidaan käyttää myymälöiden tai alkutuottajien väliaikaiseen säilytystarpeeseen remonttien, tuotekampanjoiden ja erilaisten tapahtumien yhteydessä. Thermokonteissa voi säilyttää hedelmiä, lihaa, kalaa, vihanneksia, maitotuotteita ja myös muita kuin elintarvikkeita, kuten kukkia sekä lääkkeitä. Kontit sopivat hyvin tilanteisiin, joissa kylmäketjun ei haluta katkeavan.

Siirrettävyytensä ansiosta thermokontit ovat hyvä ratkaisu myös erilaisten konserttien, messujen ja muiden tapahtumien kylmäsäilytystarpeeseen. Kontin lämpötilaa voi säädellä kylmästä lämpimään -25 - +25 C ja niitä on eri kokoja. 20’ tilavuus on 28,3 m3 ja pituus 6 metriä.
Osa kuljetuslasteista pitää lähettää jäähdytettynä tai kontrolloiduissa lämpötiloissa. Tähän tarkoitukseen thermokontti on erinomainen ratkaisu, sillä se ylläpitää lastin tarvitsevan lämpötilan kuljetuksen aikana.

Thermokontti varustetaan tavallisesti jäähdyttimellä, lämmittimellä tai molemmilla. Termokontit voidaan ryhmitellä sen mukaan millaista jäähdytys- tai lämmityslaitetta niissä käytetään. Tyypillisin näistä on pakastekontti (RC = Reefer Container), jossa on molemmat ominaisuudet. Pakastekonttia ei ole suunniteltu vähentämään lastin lämpötilaa vaan sen ideana on säilyttää esijäähdytetty lämpötila.

Thermokonttien pohjassa sijaitsevat ilma-aukot on suunniteltu jakamaan jäähdytettyä ilmaa kontin lattian kautta. Tämä mahdollistaa tehokkaan ilmanvaihdon kontin sisällä ja suojelee tuotteiden tavoitelämpötilaa.

Näissä konteissa on useimmiten myös ominaisuus ilman lämmitykseen ja kyky ylläpitää lämpötiloja on jopa yli +25 C astetta riippumatta ulkolämpötilasta.

Pyydä tarjous