1. Etusivu
  2. | Verkkolehti

Olemme mukana Underneath-taideprojektissa

25.09.2018

Finncontainersin kirkkaankeltainen kontti toimii taidetapahtumassa näyttelijöiden taukotilana sekä lipunmyyntipisteenä. Kyseessä on taideryhmä Recover Laboratoryn uusi teos Underneath. Se on absurdi matka ihmiseen ja omaan itseen. Esitys toteutetaan Helsingin Pelastuslaitoksen väestönsuojassa, maanalaisessa kallioon louhitussa tilassa, joka on rakennettu kaupunkilaisten suojaksi poikkeustilanteessa.

Underneath on maanalainen labyrintti. Jokainen katsoja astuu reitille yksin, mikä takaa erittäin henkilökohtaisen taidekokemuksen. Matkan varrella katsoja kohtaa taidetta; sirkusta, teatteria, musiikkia, kuvataidetta, ääntä, valoa, videota – mitä vain. Underneath on Recover Laboratory -taideryhmän neljäs suurteos. Recover Laboratoryn teoksia on nähty aiemmin esimerkiksi jätevedenpuhdistamoiden alaisissa luolissa Suomenlinnan vanhoissa kivitunneleissa, sekä Tukholmassa käytöstäpoistetussa lämmitystehtaassa.

Lähde rohkeasti mukaan tutustumaan. Hinnat 35/25 € Lisätietoja www.recoverlaboratory.com -kotisivuilta.
HUOMIOITAVAA: Kesto n. 1h - tai enemmän/vähemmän riippuen omasta tahdista. Lipun oston jälkeen toimitetaan saapumisohjeet ja henkilökohtainen saapumisaika sähköpostitse.
K-18

Ryhmän kantava voima on kolme nuorta ja rohkeaa naista: sirkustaiteilija Miradonna Sirkka, kuvataiteilija Sofi Häkkinen ja elämyssuunnittelija Inna Huttunen.

Esiintyjät:
Iida-Liina Linnea
Emmi Myrskog
Anna Kankila
Aleksi Kinnunen
Samuli Kivelä
Hedda Liukkala
Riku Nieminen
Anna Pesonen
Miradonna Sirkka