1. Etusivu
  2. | Verkkolehti

Finncontainers 20 vuotta -kirja

01.01.2016

Konttien kanssa - tiivistelmä yrityksen historiasta

Julkaisimme yrityksemme 20 toimintavuoden kunniaksi pamfletti-kirjan Finncontainersin historiasta. "Konttien kanssa” on kertomus suomalaisesta perheyrityksestäja yrittämisestä. Kirja antaa kattavan tietopaketin konteista ja kuinka monipuolisesti kahdeksankulmaista teräslaatikkoa voidaan eri yhteyksissä hyödyntää.

Liikeidean luoja Sarianne Reinikkala pyysi veljensä Jukka Reinikkalan mukaan osakkaaksi yritystä perustamaan. Yritys aloitti toimintansa FC Finncontainers Oy -nimisenä. Perustamisasiakirja allekirjoitettiin 8.11. ja osakeyhtiö merkittiin kaupparekisteriin 3. joulukuuta 1996. Nimen vakiinnuttua voitiin FC-etuliitteestä luopua. Tänä päivänä Sarianne Reinikkala omistaa yhtiön kokonaan. Yritys on ollut koko toimintansa ajan kannattava ja sille on myönnetty Asiakastiedon Platina-diplomi vuodesta 2007 lähtien. Kirjasta tulee ilmi Finncontainersin historia sen perustamisajoista tähän päivään. 

Jaamme kirjaa kevään 2016 aikana mm. Logy Conference ja Yrittäjäristeily 2016 -tapahtumissa. Sen jälkeen sitä voi tilata kuluitta verkkokaupastamme. Sähköinen versio on luettavissa TÄSTÄ

Kirjan on toimittanut Mikko Reinikka, Albert Hall Oy