1. Etusivu
  2. | Verkkolehti

Henkilöhaastattelu - Haastateltavana asiakkuusjohtaja Tommi Uponen

08.07.2013

Olet ollut aikaisemmin töissä Finncontainersilla. Mikä sai sinut palaamaan?

- Kävin välillä tutustumassa ICT- ja operaattorimaailmaan ja totesin viiden vuoden jälkeen, että teräslaatikko jossa on kahdeksan kulmaa, on minun juttuni. Bitit, netit, simmit ja sippitrunkit ovat toki kiehtovia nekin, mutta ei samalla tavalla kuin merikontti, joka kaikessa yksinkertaisuudessaan tarjoaa ratkaisun monenlaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin.   

Mitä kuuluu päivittäiseen työhösi?
- Työtehtäviini kuuluvat asiakkuuksien hoitaminen, myynti ja siihen liittyvät muut tehtävät. Lisäksi huolehdin konttiliikenteemme päivittäisestä seuraamisesta.

Onko työ muuttunut siitä mitä se oli?
- Työ on muuttunut mielestäni tehokkaampaan suuntaan. Uudet tietokoneohjelmat ovat oikaisseet mutkia ja esimerkiksi papereiden tulostaminen on vähentynyt merkittävästi. Lisäksi itse myyntityö on mennyt samaan suuntaan. Asiakkaita toki palvellaan yhtä hyvin kuin aina ennenkin, mutta myyntiprosessi on nopeutunut. Se on mielestäni osoitus siitä, että on tehty oikeita ratkaisuja ja keskitytty olennaiseen. Ylimääräiset vaiheet on karsittu pois ja hyvin usein aamulla myyty kontti on iltapäivällä auton päällä menossa kohteeseen.

Mikä on parasta työssäsi?
- Parasta työssäni on vaihtelevat työpäivät ja haasteelliset työtehtävät. Asiakkaiden tarpeisiin vastaaminen on mielestäni palkitsevaa.

Mikä on stressaavinta työssäsi?
- En juurikaan koe stressiä työssäni, mutta välillä ylimääräistä painetta antavat kontteihin tehtävät varustelutyöt ja niiden aikatauluttaminen asiakkaan toiveiden mukaan.

Mikä auttaa sinua jaksamaan töissä?
- Minua auttavat jaksamaan töissä onnistumiset ja tyytyväiset asiakkaat. On hienoa kun pystyy löytämään ratkaisun asiakkaan toiveisiin. Lisäksi hyvä työilmapiiri ja mukavat kollegat piristävät.

Mitä harrastat vapaa-ajalla?
- Olen pelannut koko ikäni jääkiekkoa ja pelaan tällä hetkellä kolmessa eri seurassa. Muita harrastuksiani ovat veneily, kuntosalilla käynti ja kalastus. Ennätyskalani on neljän kilon meritaimen, jonka kalastin Lauttasaaren vesistä.

 

Artikkelit