1. Etusivu
  2. | Verkkolehti

Henkilöhaastattelu - haastateltavana Rebecca Reinikkala

02.07.2012

Yllä 4-vuotias Rebecca äidin töissä.

Oletko ollut aiemmin töissä Finncontainersissa?
- Olen ollut Finncontainersissa töissä jo aivan pienenä. Aloitin työurani 4-vuotiaana frankeeraamalla kirjekuoria. Sen jälkeen olen ollut Finncontainersissa työharjoittelussa. Monet kesät tein kuitenkin töitä ravintola-alalla. Nyt palasin perheyritykseemme ja jatkan työskentelyä myös syksyllä.


Miten päädyit Finncontainersin kesätöihin?
- Finncontainers on perheyritys ja olen perheenjäsen. Lisäksi olen kiinnostunut minulle uuden tyyppisestä työstä ja toimialasta.


Ovatko kontit tuttuja entuudestaan?
- En tiennyt aiemmin paljoakaan konteista, mutta nyt olen oppinut lyhyessä ajassa paljon.


Mitkä ovat jatkosuunnitelmasi?
- Olen tämän kevään ylioppilaita ja haen todennäköisesti ensi keväänä opiskelemaan yliopistoon tai korkeakouluun. Toivon voivani jatkaa töitä Finncontainersissa opintojeni ohessa.


Onko työ konttien parissa haastavaa?
- Uusien asioiden oppiminen on aina haastavaa ja vie energiaa. Haastavuudesta huolimatta on mukavaa oppia uusia asioita ja huomata tietävänsä yhä enemmän liiketoiminnasta ja tuotteistamme.


Mitä kuuluu päivittäiseen työhösi?
- Työhöni kuuluu konttien myyntiä, vuokrausta ja laskutusta. Vastaan puhelimeen ja teen tarjouksia. Sen lisäksi kirjoitan verkkolehteä ja olen myös tehnyt yrityksen sisäisiä työohjeita.


Miten sinut perehdytettiin työhösi?
- Olen oppinut tekemällä. Kysyn neuvoa, jos en tiedä jotakin. Meillä on kyllä olemassa työntekijöille perhehdytyssuunnitelmakin, toteaa Rebecca hymyssä suin.

Artikkelit