1. Etusivu
  2. | Verkkolehti

BOS-kontit herättivät kiinnostusta Tuusulan asuntomessuilla

03.09.2020

Asuntomessut olivat pieni menestys: kävijöitä oli korona-aikana lähes 70 tuhatta ja kaikki sujui turvallisesti ja hienosti. 

Asuntomessut 2020 päättyivät elokuun lopussa. Kuukausi oli hyvin aurinkoinen ja kiinnostus uusia tuotteitamme kohtaan oli suurta. BOS-kontteja oli messuosastollamme sekä Rykmentinpuistotiellä että pyörävarastoina Tuusulan urheiluhallilla.

Päivystimme Tommi Uposen kanssa messuosastolla viikottain ja osasto toimi osittain myös ns. kylmäosastona. Silloin kontin ovet olivat auki ja asiakkaat saivat rauhassa ja tutustua kontteihin ja ottaa bakteereja hylkivät esitteeemme mukaansa. Osa kävijöistä ei selkeästi halunnut ottaa kontaktia ja se oli hyvä ottaa huomioon.

Tunnelma messuilla oli erityisen lämmin ja kesäinen. Yhteistyö eri osastojen välillä toimi hyvin: autettiin toisia milloin kahvia tuoden, osastosta huolehtien tai sähköä lainaten. Asuntomessujen näytteilleasettajat edustivat hyvin eri aloja ja oli mielenkiintoista tutustua myös täysin erilaisiin asumiseen- ja ympäristöön liittyviin ratkaisuihin.

Lauantaina 29.8. messukuukauden päätteeksi osastollamme esiintyi tuusulalainen laulaja Tony Montana. Koko tiimimme oli silloin paikan päällä. Tony soitti ja lauloi osastollamme parin kappaleen pätkissä niin, ettei yleisöä ehtinyt kerääntyä liikaa. Pieni sadekuurokin yllätti, mutta se ei menoa haitannut. Paikalliset yrittäjät olivat innoissaan kun saivat Tuusulan "oman timantin" messuille laulamaan.

Jatkossa BOS-kontteja on esillä Vuosaaressa osoitteessa Merenkulkijankatu 3. Kiitos yhteistyökumppaneille ja BOS-kontteihin tutustuneille upeasta messukuukaudesta.

Teksti: Rebecca Reinikkala