1. Etusivu
  2. | Verkkolehti

Konttiviesti 2019

01.01.2019

Pääkirjoitus 

Olemme tänä vuonna saaneet osallistua toimittajana moneen upeaan konttiprojektiin. Myös vuokrauksessa asiakkaat ovat kiinnostuneita erikoiskonteista kuten ikkunakoneista, kylmäkonteista ja toimistokonteista. Toimitimme keväällä kansainvälisen MSC-konserniin kuuluvalle Medlogille toimistokonttiyhdistelmän Rauman satamaan. Samaan aikaan varustelimme Eckerö Line rahtilaivan kannelle kuntosalikontin. Vuokrauksessa vaalikontit ovat syrjäyttäneet perinteiset teltat ja mökit. Vuoden 2019 eduskuntavaaleissa näkyi jo lähes kaikilla puolueilla vaalikontteja, jotka tuunataan oman puoleen näköisiksi. Lasi-ikkunalliset ja -ovelliset kontit ovat nyt suosituimpia. Kylmäkontit ovat erityisesti suosittuja ravintoloissa, joissa on isot kesäterassit. Konteissa pidetään kesäjuhlioille tarjoiltavat juomat sopivan viileinä. Tänä päivänä moni kesäkahvilakin on perustettu konttiin. Niitä kysytään meiltä jatkuvasti. Ja aika moni jo Suomessakin haaveilee asuvansa konttitalossa  - tosin luvat ovat usein kunnissa kiven alla. Edelläkävijöinä mainittakoon Tuusula, Järvenpää ja Vihti. Näistä kunnista löytyy konttitaloja.  

Vaikka konttien käyttö moninaistuu, silti yksi suosituimpia myyntituotteitamme on edelleen vientirahdissa käytettävä tavallinen merikontti. 
Vientiyritys ostaa SOC-kontin, pakkaa sen ja lähettää kohdemaahan. Kontti jää vastaanottajalle tavarapakkauksena. Toinen vaihtoehto on käyttää varustamon leasingkonttia tai kansainvälistä takaisinostopalveluamme.  

Konttien parissa on ilo työskennellä, koska yksikään päivä tai projekti ei ole samanlainen. Mielenkiinnolla lähdemme uudelle vuosituhannelle ja uusiin konttiseikkailuihin yhdessä asiakkaidemme kanssa. 

Tutustu kontteihin ja tule sinäkin mukaan! 

Sarianne Reinikkala 
Konttikeisarinna