1. Etusivu
  2. | Verkkolehti

Konttiviesti 2024

01.01.2024

Pääkirjoitus

Pitkän tauon jälkeen julkaisemme uuden verkkolehden.  

Taannoinen konttipula johti konttihintojen voimakkaaseen nousuun ja nyt voimme iloksemme todeta, että konttien hinnat ovat laskeneet ja erityisesti käytetyt kontit ovat jälleen hyvin edullisia. Yksityishenkilöt ovat löytäneet merikontit ja niitä ostetaan nyt paljon varastoiksi. Monen mökkivaraston perusta onkin merikontti, joka on paneloitu maastoon sopivaksi. Viime vuosien suosikkituote on kuitenkin ollut kahvila/baarikontti ja olemmekin lisänneet niitä vuokrakalustoomme.        

Laitoimme toissa vuonna saksalaiset koottavat BOS-kevytkontit uuden Suomen Kevytkontti -brändin alle. Kevytkontit ovat valloittaneet Suomea jo yli neljä vuotta. Kysyntä on ollut hyvää ja käyttöalueet ovat laajentuneet. Erityisesti taloyhtiöt ja isännöitsijät ovat kiinnostuneita vuokraamaan kevytkontteja. Onhan ne käteviä käyntiovineen, ja ne eivät myöskään pilaa nurmikoita. Olemme BOS-konttien suomalainen maahantuoja ja varastostamme löytyy kontteja monessa eri koossa ja erilaisilla oviratkaisuilla. Kevytkonttien käytöstä eri tarkoituksiin kerromme lisää tässä lehdessämme.

Saimme vuoden 2023 alussa Kontti.fi verkkokaupallemme kotimaisen Avainlippu-merkin, mikä on selkeästi lisännyt verkkokaupan tilauksia. Kotimaisen yrityksen status herättää ostajissa luottamusta, mikä on hieno asia.   

Sponsorointi on osa toimintakultuuriamme. Olemme viimeksi sponsoineet nuoria Käpylän Kiskan yrittäjiä ja kesäteattereita. He ovat ottaneet meihin yhteyttä yhteistyön merkeissä. Muun muassa Mustikkamaan kesäteatterissa tuubimainen kevytkontti oli osa lavastusta. Olemme päivittäneet näitä sponssikuvia ja tunnelmia sosiaalisen median alustoihin. Meidät löytääkin nyt jo IG, Facebook, X, Linked-in ja Threats -somepalveluista.     

Tuoreimpana uutisena voimme kertoa, että saimme vuoden 2024 alussa tuotua Suomen konttimarkkinoille uutta vastaavia 20' DC merikontteja. Ne ovat pitkäikäisiä verrattuna pitkään merirahdissa pyörineisiin käytettyihin kontteihin.  
Näitä kontteja tullaan käyttämään myös konttivarusteluihin, jolloin lopputuote on uutta vastaava, mutta hinnaltaan huokeampi. Kokemuksemme konttien varustelussa on laaja ja sunnittelemme paljon uusiotuotteita yhdessä asiakkaidemme kanssa.  

Ota yhteyttä kun tarvitset kontteja. Olemme täällä sinua varten. 
 

Toivotan hyviä lukuhetkiä pikku hiljaa rakentuvan uuden Konttiviestimme parissa. 


Sarianne Reinikkala
konttikeisarinna