1. Etusivu
  2. | Verkkolehti

Konttiviesti 2023

14.06.2023

Pääkirjoitus

Pitkän tauon jälkeen julkaisemme jälleen uuden verkkolehden. Koronan jälkeinen aika on mennyt kuin siivillä ja keräämme tähän uuteen lehteen artikkeleita viimeiseltä kolmelta vuodelta. Kerromme myös uusista projekteistamme, joista yksi mielenkiintoisimpia on yhteistyöprojekti, jossa laulaja Jontte Valosaari tekee palaneesta 40' merikontista jotain aivan uutta. Ensin hän raivaa kontin, ja sen jälkeen hän työstää siitä mökkikontin. Työtä voi seurata Jonten Instagram- ja Facebook-sivuilla, joissa hänellä on kymmeniä tuhansia seuraajia. Tästä tulemme kuulemaan vielä paljon. Olisi hienoa jo projekti innostaisi muitakin kokeilemaan kontin tuunausta ja rakentamista eri tarkoituksiin. 

Taannoinen konttipula johti konttihintojen voimakkaaseen nousuun ja nyt voimme iloksemme todeta, että konttien hinnat ovat laskeneet ja erityisesti käytetyt kontit ovat jälleen hyvin edullisia. Yksityishenkilöt ovat löytäneet merikontit ja niitä ostetaan nyt paljon varastoiksi. Monen mökkivaraston perusta onkin merikontti, joka on paneloitu maastoon sopivaksi. Viime vuosien suosikkituote on kuitenkin ollut kahvila/baarikontti ja olemmekin lisänneet niitä vuokrakalustoomme.        

Laitoimme toissa vuonna saksalaiset koottavat BOS-kevytkontit uuden Suomen Kevytkontti -brändin alle. Kevytkontit ovat valloittaneet Suomea nyt jo kolme vuotta. Kysyntä on ollut hyvää ja käyttöalueet ovat laajentuneet. Olemme BOS-konttien ainoa maahantuoja ja varastostamme löytyy kevytkontteja monessa eri koossa ja erilaisilla oviratkaisuilla. Kevytkonttien käytöstä eri tarkoituksiin kerromme lisää tässä lehdessämme. Olemme myös sponsoineet nuoria Käpylän Kiskan yrittäjiä ja kesäteattereita, jotka ovat ottaneet meihin yhteyttä yhteistyön merkeissä. Mustikkamaan kesäteatterissa tuubimainen kevytkontti on osa lavastusta.    

Saimme vuoden alussa Kontti.fi verkkokaupallemme kotimaisen Avainlippu-merkin, mikä on selkeästi lisännyt verkkokaupan tilauksia. Kotimaisen yrityksen status herättää ostajissa luottamusta, mikä on hieno asia.   

Toivotan hyviä lukuhetkiä pikku hiljaa rakentuvan uuden Konttiviestimme parissa. 

Sarianne Reinikkala
konttikeisarinna

 

Artikkelit