1. Etusivu
  2. | Uutiset

Taloyhtiö 2022 messut toivat yhteen kiinteistöalan osaajat

29.04.2022

Maan johtava taloyhtiöiden päättäjien ja asiantuntijoiden seminaari-, neuvonta- ja näyttelytapahtuma järjestettiin Helsingin Messukeskuksen Siivessä tiistaina 26.4.2022.

Olimme mukana Taloyhtiö 2022 -tapahtumassa uudella kevytkontti-brändillämme. Saksalaiset kevytkontit ovat parin vuoden aikana saaneet suuren suosion erityisesti isännöitsijöiden ja taloyhtiöiden keskuudessa. Suomen Kevytkontti on Finncontainersin omistama kevytkonttien maahantuoja. Kevytkontit on näppärä vaihtoehto perinteiselle merikontille.

Aurinkoinen ilma helli messuvieraita viime tiistaina Messukeskuksessa. Messuilla esillä ollut mattamusta kevytkontti meni kaupaksi heti aamuvarhaisella ja kiinnostuneita ihmisiä käväisi osastollamme tiuhaan tahtiin. Uudet tuotteemme selkeästi innostavat kohdeyleisöään. Myös yhteistyökumppanimme käväisi messuilla ja hyvässä yhteishengessä päivä sujui mutkattomasti.

Messut olivat todella ammattimaiset ja hyvin järjestetyt ja selkeästi kohdistettu alan ammattilaisille. Näytteilleasettajia oli edustamassa laidasta laitaan. Kahvitkin oli hyvin tarjolla kaikille kävijöille hyvässä hengessä.

Lisätietoa kevytkonteista löydät sivuilta:

kontti.fi/kevytkontit
kontti.fi/kevytkontit-bos


Tiimimme viereisessä kuvassa:
Jari Kuosmanen, Rebecca Reinikkala sekä Tommi Uponen.