1. Etusivu
  2. | Uutiset

Olemme on mukana Taloyhtiö 2022 -tapahtumassa huhtikuussa

22.03.2022

Maan johtava taloyhtiöiden päättäjien ja asiantuntijoiden seminaari-, neuvonta- ja näyttelytapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksen Siivessä tiistaina 26.4.2022 klo 9­-16.30.

Olemme mukana Taloyhtiö 2022 -tapahtumassa uudella kevytkontti-brändillämme. Suomen Kevytkontti on Finncontainersin omistama kevytkonttien maahantuoja. Saksalaiset kevytkontit ovat parin vuoden aikana saaneet suuren suosion erityisesti isännöitsijöiden ja taloyhtiöiden keskuudessa.

Kontteja on vuokrattu kaupunkien keskustoihin, joissa pihoilla ja erityisesti kadunvarsilla on vain vähän tilaa. Kevytkonteissa on lukittavat käyntiovet ja keveytensä takia ne eivät pilaa nurmikoita tai laatoituksia. Kontteja saa eri kokoisina, eri värisinä ja eri oviratkaisuin.

Mikäli on tarvetta isompaan varastoon, kontteja voi myös yhdistellä isommaksi tilaratkaisuksi. Kontit toimitetaan joko valmiiksi koottuina tai ne kootaan paikan päällä. Näin ne saadaan laitettua hyvinkin ahtaisiin paikkoihin. Kevytkontti on hyvä vaihtoehto varasto- ja merikontille ja sitä voidaan käyttää ympäri vuoden. Messuilla meillä on aikaa vastata kysymyksiin.

Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista Kiinteistöliiton sivuilla. Löydät meidät Messukeskuksen Siipi-osan pääoven edestä (Rautatieläisenkatu), vaikka et osallistuisikaan itse näyttelyyn.

Tervetuloa tutustumaan kontteihin!