1. Etusivu
  2. | Uutiset

BOS-kontit esillä asuntomessuilla Tuusulassa

03.08.2020

 
BOS-kontteja on messuosastollamme Rykmentinpuistotiellä ja pyörävarastoina Tuusulan urheiluhallilla.

Saksalaista laatua ja kierrätystä

Saksassa valmistettu teräksinen kevytkontti on laadukas ja kestävä.  BOS-kontin seinämateriaali on 0,8 mm galvanoitua teräslevyä.  Kontin leveys on vakio 2,1 metriä ja pituus 1 - 6 metriä. Kontteja voidaan asentaa yhteen peräkkäin ja sivuttain ja pinota päällekkäin. BOS-kontit toimitetaan asiakkaalle joko koottuina tai teräslevyinä. Näin voidaan säästää kuljetus- ja varastointikustannuksissa.   

Työmailla ja puutarhoissa 

Työmailla BOS-kontit toimivat kätevinä varastoina ja kotona vaikkapa puutarha- ja työkaluvajoina tai taloyhtiön pyörävarastoina. Ikkunallisesta BOS-kontista saa kätevästi pienen kioskin tai kahvilan tai vaikkapa leikkimökin.  

Omavarastopalvelut

BOS-kontit ovat myös suosittuja omavarastoja ja niitä voi sijoittaa kolmekin päällekkäin.  BOS-kontilla voi ratkaista monenlaisia varastointi- ja toimintahaasteita. Kysy asiantuntijoiltamme lisää. 
 

Bossit eri väreissä

Kontit voi myös maalauttaa jälkikäteen eri sävyihin itse tai ne voi tilata valmiiksi maalattuina.  Peruskontin väri on harmaa teräs.    


Suosikkilaulaja Tony Montana esiintyy asuntomessuilla lauantaina 29.8. 

Lauantaina 29.8. messukuukauden päätteeksi osastollamme esiintyy Tuusulan oma poika, laulaja Tony Montana. Hän soittaa ja laulaa osastollamme parin kappaleen pätkissä klo 12 -17.00.  Sateen sattuessa esitys siirtyy sunnuntaille.   


MESSUTARJOUKSET  

Tarjouksessa ovat kaikki osastollamme esillä olevat BOS-mallit:  2x2 SE (1364,- ),  2x3 SZ (1674,- ) ja 2x3 SZ luukkuikkunalla (2468,- , 1 kpl). 
Hinnat sis. ALV 24 % 

Asuntomessut kestävät elokuun loppuun ja ovat avoinna arkisin klo 12 - 20 ja viikonloppusin klo 10 - 18.  Koronan takia messuliput tulee hankkia ennakkoon ja vierailut ovat ajoitettuja.   Esittelyt ja lippupyynnöt: Tommi Uponen  p. 040 9000 338. 


TERVETULOA MESSUILLE! 

Lisätietoja
Sarianne Reinikkala
toimitusjohtaja
FINNCONTAINERS 
p. 040 9000 334