1. Etusivu
  2. | Uutiset

Konttiyhdistelmä Medlogin varikolle Rauman satamaan

12.11.2019

Finncontainers toimitti toimistokonttimodulin Medlogin konttivarikolle Rauman satamaan. 
 

Sveitsiläinen Medlog avaa joulukuussa ensimmäisen konttivarikkonsa Suomeen. Finncontainers toimitti konttiyhdistelmän Rauman satamaan lokakuun lopulla. Neljä uutta erikoisvarusteltua toimistokonttia muuntuivat yhdeksi isoksi toimistotilaksi, joka sisältää wc-tilat. Saniteettitilat ovat erikseen omassa kontissaan. Asennuksessa mukana ollut Finncontainersin edustaja Tommi Uponen kertoi yhdistämistyön sujuneen hyvin ja uusi toimitila oli käyttövalmis puolessatoista päivässä. Uudessa toimistossa tulee työskentelemään varikon henkilökuntaa.

MEDLOG on uusi toimija Suomessa. Se on sveitsiläisen MSC Mediterranean Shipping Company S.A’n logistiikkapalveluja tarjoava tytäryritys, joka toimii yli 70 maassa ja työllistää n. 8000 henkilöä. MSC Logistics Oy on Medlogin suomalainen tytäryritys. MSC Mediterranean Shipping Company S.A on yksityinen, maailmanlaajuinen perheyritys joka työllistää lähes 80.000 ihmistä 155 maassa ja 500 toimipisteessä. MSC’n 520 laivaa käyvät 500 eri satamassa ja yritys on maailman toiseksi suurin linjaliikennevarustamo.

Konttiyhdistelmä koostuu viidestä kontista, joista yksi oli erillinen 20' SA eli saniteettikontti. Kontissa on käsienpesualtaat, suihkut ja wc-tilat sekä erillinen sisäänkäynti rakennuksen päädyssä. Euroopassa valmistetut toimisto- ja saniteettikontit ovat hinta-laatusuhteeltaan erittäin hyviä. Ne on valmistettu sopimaan Suomen talviolosuhteisiin ja ne täyttävät myös Suomen työsuojeluvaatimukset. Kevytrakenteisten ja helposti liikuteltavien toimistokonttien suosio on kasvanut viime vuosina sekä toimisto- että väistötiloina.

Lisätietoja: Finncontainers Oy, Tommi Uponen p. 040 9000338