1. Etusivu
  2. | Uutiset

Finncontainersin erikoiskontit toimivat vaalikontteina

04.04.2019

Kontit ovat melkein kokonaan syrjäyttäneet perinteiset vaaliteltat.  

Nyt on puolueet ja vaaliliikkeet löytäneet kontit ja niiden hyvät ominaisuudet, toteaa toimitusjohtaja Sarianne Reinikkala tyytyväisenä asiakaskäynnillään Narinkkatorilla. Torilla on melkein jokaisella vaalitaistoon käyneellä yhteisöllä oma konttinsa. Kontit ovat turvallisia ja ne kestävät hyvin tuulta ja tuiskua. Kontit voidaan myös tuunata oman näköisiksi ja siksi ne ovat niin suosittuja.


Kuva: Toimitusjohtaja Sarianne Reinikkala tapasi iltakävelyllään yrityksen vuokra-asiakkaat Tähtiliikkeen johtohahmon Paavo Väyrysen ja vaalipäällikkö Martti Issakaisen.


Paavo Väyrysen Seitsemän tähden liike on vuokrannut ikkunakontin omaksi vaalikontikseen. Vaalipäällikkö Martti Issakainen on Finncontainersin tyytyväinen vakioasiakas. Kunnallisvaaleissa oli käytössä lasiovikontti ja nyt vaalikonttina toimi ikkunallinen ja lisäovellinen merikontti.

Kontti on turvallinen ja säänkestävä varasto. Siitä voi helposti tehdä vaalikontin, mutta konteilla on paljon muitakin käyttöalueita. Kontista voi helposti tehdä popup-myymälän, baarin tai ravintolan. Konttisovelluksia on ilmestynyt Helsingin katukuvaan lähiaikoina melko runsaasti, mutta Suomi on silti konttien käytössä vuosia muuta Eurooppaa jäljessä. Hollannissa on pitkään ollut opiskelijoiden asuinkontteja ja Britanniasta löytyy isoja konteista tehtyjä toimistorakennuksia, joista yksi on saanut muun muassa Lontoon "Best New Place to Work" -tunnustuksen.