1. Etusivu
  2. | Uutiset

Finncontainersin kontit jälleen Vuosaaren Satamapäivässä

20.06.2018


Vuosaaren Satamapäivä kasvaa entisestään: tänä vuonna on jo kaksi eri tapahtuma-aluetta. Päätapahtuma-alue on vanhassa tutussa paikassa Gatehousen takana rakentuen Finncontainersin konttien ympärille ja uusi alue on Ruusuniemen merellisissä rantamaisemissa. 

GATEHOUSEN ALUEEN TAPAHTUMIA 


Sataman pääportilla Vuoniityn peruskoulun ja Vuosaaren lukion musiikkiluokkien oppilaat vastaavat musiikillisesta annista yhdessä Radio Suomi Popista tunnetun Hovimuusikko Ilkan kanssa. Vuosaaren kesäteatterin järjestämää stand-upia koomikko Mikko Kauppisen toimesta. Päivän aikana julkistetaan myös kaksi Mimmit Peinttaa –yhdistyksen teosta: Finncontainersin sivuovellisen kontin uusi ilme ja Lounasmatin henkilöstöravintolan tilateos. 

Ja tietysti mukana on edellisvuosien suosikkeja kuten Pauligin Paula kahvivaunuineen, Finnlinesin kysytyt laivavierailut ja tullin taitavat huumekoirat. 

Paikalla on myös Rahtarien rekka, LähiTapiolan Pääkaupunkiseudun Elämänturva-auto sekä Itä-Helsingin Yrittäjien Palvelutori. 

Vuosaaren sataman toimintaan pääsee tutustumaan Gatehousen näköalatasanteelta ja polkupyörillä paikalle tulevat voivat käydä Vuosaaren Pyörähuollon Fillariparkissa tarkistuttamassa kulkupelinsä kunnon. Paikalla ovat myös suloinen Typy-poni kavereineen.

RUUSUNIEMEN ALUEEN TAPAHTUMIA


Ruusuniemen alueelle rakentuu merellistä ohjelmaa kuten W&W Marinen uiva venenäyttely, alusvierailuja ja erilaisia näytöksiä ja aktiviteetteja muun muassa Vuosaaren purjehtijoiden kanssa. Ohjelma tarkentuu joiltain osin kesän aikana.

Vuosaaren Satamapäivä 2018 –tapahtumaa ovat tekemässä: 


Finncontainers, Finnlines, Fitness & Fight, Forever Living Niina Tapio, Helsingin Meripelastusyhdistys, Helsingin Satama, Hotel Rantapuisto, Itä-Helsingin Yrittäjät, Jälkipoltto, LähiTapiola Pääkaupunkiseutu, Lounasmatti, Meripalvelukeskus, Mimmit Peinttaa, Paulig, Rahtarit 001, Rajavartiolaitos, Rastila Camping Helsinki, Teatteri Ihme, Tulli, UH & FIX Vuosaaren Urheilutalo, Urheilu- ja voimisteluseura Elise, Visit Vuosaari, Vuoniityn peruskoulu, Vuosaaren Jalkaterapiakeskus, Vuosaaren kesäteatteri, Vuosaaren lukio, Vuosaaren merimieskirkko, Vuosaaren purjehtijat, Vuosaaren pyörähuolto, W&W Marine.

Järjestäjä: Helsingin Satama yhteistyössä Visit Vuosaaren kanssa.