Valittu määrä ylitti varastosaldon

  1. Kontti.fi
  2. | BOS-kontit

BOS-kontit

Verkkokauppaan                 Lataa esite

 


Laadukkaat saksalaiset BOS-kontit on valmistettu 0,8 mm galvanoidusta kierrätysteräksestä ja paneeleissa oma uniikki kiinnitystekniikkansa. Saksassa valmistettuja BOS-pienvarastoja myydään ympäri maailmaa Australiasta Amerikkaan. Nyt niitä saa myös Suomesta. 

Konttien koot 

Konttien leveys on 2,1 metriä. Pituutta sille saadaan metrin välein 1 – 6 metriin. Kontteja voidaan kasata peräkkäin ja sivuttain. Maksimissaan konttitila voi olla 5 metriä pitkä ja 6 metriä leveä eli 30 neliötä. Kontit ovat myös pinottavissa päällekkäin. Myös isompia BOS-varastoja on myynnissä ja ne sopivat esim. taloyhtiöille.  Kontteja saa teräksen harmaana tai maalattuna joko kokonaan tai eri osioita eri väreihin.

Kokoaminen

BOS-kontti voidaan koota muutamassa minuutissa ilman erillisiä työkaluja. Kontit toimitetaan valmiiksi koottuina tai levypinoina. Asiakas valitsee toimitustavan.    

Konttien paino ja kantavuus 

Peruskontti (2x2) painaa 300 kiloa. Kontin kantavuus on täyteen lastattuna 1700 kiloa. Sitä voidaan nostaa nosturilla tai trukilla, jos sen kokonaispaino on tasaisesti lastattuna 2 000 kg. Katon kantavuus on 210 kg/m2 ja lattian 500 kg/m2.    

Kontit eri väreissä 

Kontteja saa teräksen harmaana (vakio) tai maalattuna kokonaan tai eri osioita eri värein. Kontin seinät voivat olla esimerkiksi eri väriset kuin katto. Tämä mahdollistaa sen, että kontti voidaan helposti maalata esim. yrityksen tai mainoskampanjan väreihin. Maalaushinnat näkyvät tuotekorteissa ja erikoismaalaukset tarjotaan erikseen.  

Lisäosat ja varusteet

Kontteihin on saatavissa runsaasti lisäosia: ContainerLite -valaisin, lukkosalpa, kiekkolukko, hyllyjä ja monia erilaisia kiinnittimiä. Tutustu BOS-tuotteisiin verkkokaupassa  tai täytä tarjouspyyntö. Katso koko laaja valikoima tehtaan sivuilta.

Omavarastoja BOS-konteista 

Vuokraamme BOS-kontteja omavarastoiksi. Lue lisää omavarasto   

Verkkokauppaan                 Lataa esite