Valittu määrä ylitti varastosaldon

  1. Kontti.fi
  2. | BOS-kontit

 

BOS-kontit ovat eurooppalaista innovaatiota ja laatua.

Kontit on valmistettu 0,8 mm galvanoidusta kierrätysteräksestä ja paneeleissa oma uniikki kiinnitystekniikkansa. Saksassa valmistettuja BOS-pienvarastoja myydään ympäri maailmaa Australiasta Amerikkaan. Perusmalli on harmaata terästä ja maalipinnoitettuja kontteja saa erikseen tilaamalla (RAL-värit). Kontti voidaan koota muutamassa minuutissa ilman erillisiä työkaluja. Toimitamme kontit joko valmiina elementteinä tai levypinoina.  

Konttien koot 
Konttien leveys on 2,1 metriä. Pituutta sille saadaan metrin välein 1 – 6 metriin. Kontteja voidaan kasata peräkkäin ja sivuttain. Maksimissaan konttitila voi olla 5 metriä pitkä ja 6 metriä leveä eli 30 neliötä. Kontit ovat myös pinottavissa päällekkäin. 

Konttien paino ja kantavuus 
Peruskontti (2x2) painaa 300 kiloa. Kontin kantavuus on täyteen lastattuna 1700 kiloa. Sitä voidaan nostaa nosturilla tai trukilla, jos sen kokonaispaino on tasaisesti lastattuna 2 000 kg. Katon kantavuus on 210 kg/m2 ja lattian 500 kg/m2.    

Lisäosat ja varusteet
Kontteihin on saatavissa runsaasti lisäosia: lamppu, lukkosalpa, kiekkolukko, hyllyjä ja monia erilaisia kiinnittimiä. Tutustu BOS-tuotteisiin verkkokaupassa  tai täytä tarjouspyyntö
katso koko laaja valikoima tehtaan sivuilta.

Omavarastoja BOS-konteista 
Vuokraamme BOS-kontteja omavarastoiksi. Kontteja voi vuokrata uusissa tiloissamme Vuosaaressa. Lue lisää  Kontti.fi omavarasto 

 Verkkokauppaan